ΝΕΑ

18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΜUAY THAI

10/04/2017

  Το 18ο Πανελλήνιο WMF της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάϊ πρωτάθλημα Muay Thai θα φιλοξενηθεί μακριά αυτή την φορά από την μητρόπολη του Βύρωνα στον Δήμο Κατερίνης,μαζί με το παγκόσμιο της WMMAFC & WFM με συνδιοργανωτή την Ελληνική Ομοσπονδία Μουάι ,και τον Δήμο Κατερίνης!

The Official Schedule 2017 Hellenic Muay Federation !

20/02/2017


Ενημέρωση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάι (Ε.Ο.Μ.)


Tα αθλητικά Σωματεία τα οποία καλλιεργούν το άθλημα του ΜuayThai,και δεν 'έχουν θεωρημένα βιβλία από την περιφέρεια, να επικοινωνήσουν με τον Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας,για να πάρουν το πιστοποιητικό της Ομοσπονδίας μας για να προχωρήσουν στην θεώρηση των βιβλίων.
Αθλητικοί Σύλλογοι οι οποίοι θέλουν να ενταχθούν στην Δύναμη της Ελληνικής Ομοσπονδίας παρακαλώ πολύ όπως να επικοινωνήσετε στέλνοντας e-MAIL προς την ομοσπονδία στο hellenicmuayfederation@gmail.com η επικοινωνώντας με τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Αρχίατρο Αλέξανδρο Στροφύλα στο 6945800871.

International Amarit Education Athens / Greece

10/01/2017

  Οι καλύτεροι επώνυμοι δάσκαλοι απο την Ιταλία θα έιναι εισηγητές κατω απο την επίβλεψη του επίσημου φορέα για την Ελλάδα και την Τυνισία Grand Master Βαγγέλη Ξανθάκη.


  Ο Α.Σ Παναθήναια , διοργανώνει Ειδικό επιμορφωτικό σεμινάριο στην αποκλειστική ύλη του ΑMARIT BY BORROMAKRU DEYCHA NITTAYAROS υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάι και της Βασιλικής Πρεσβείας της Ταϊλάνδης στην Ελλάδα, για την προαγωγή και προώθηση της Ταυλανδέζικης κουλτούρας και πολιτισμικής κληρονομιάς του Muay Thai & Muay Boran στην Ελλάδα.


  Το σεμινάριο απευθύνεται σε εκπαιδευτές και σε μαθητές της Παγκόσμιας οικογένειας των αρχαίων παραδοσιακών πολεμικών τεχνών της Ταϊλάνδης μέσω του Ταϊλανδέζικου ινστιτούτου “Amarit” 
Ειδικός στόχος αυτού του σεμιναρίου είναι οι επίσημα αναγνωρισμένοι μετά το πέρας του σεμιναρίου να γνωρίζουν αναλυτικά μέρος της Ύλης του «ΑΜARIT”.

KRU DAY 2016

02/11/2016

  Κάθε ανθρώπινο ον μπορεί να βαδίσει το μονοπάτι προς τη Φώτιση αρκεί να συνδυάζει την επιμονή και την απάρνηση της προσδοκίας. Μην κάνεις το κακό. Κάνε το καλό. Κράτα τη σκέψη σου αγνή......

  Ευχαριστώ όλους τους μαθητές και τους δασκάλους που παρευρέθηκαν εχτές στην Εκδήλωση KRU DAY!

 

  -GrandMaster V.

17ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΟΤΑΘΛΗΜΑ ΜΟΥΑΙ ΤΑΙ & 12ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ BOXE SAVATE

10/10/2016

  To 17o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜOYAΙ TAI(MUAY THAI) 2016 EINAI ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΥΡΩΝΑ "ΓΡΗΓΟΡΗ(ΑΚΗ)ΚΑΤΩΠΟΔΗ"


  10 & 11 Δεκεμβρίου 2016!


2 Ημέρες γεμάτες ερασιτεχνικό αθλητισμό στον Βύρωνα με αγώνες Μουάι Τάι και Boxe Savate.
  17o ΠΑΝΕΛΛΗΙΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜOYAI TAI WMF-AFSO-EOM!
  12o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΧΕ SAVATE!


 H Ελληνική Ομοσπονδία Μουάι(ΜUAY) ενόψει του 17ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος της ΕΟΜ / WMF / AFSO που θα λάβει χώρα στη ,μητρόπολη του Muaythai στην Πόλη του Βύρωνα σε συνεργασία με την Ελληνική ομοσπονδία του BOX SAVATE , προσκαλεί όλους τους συλλόγους και τις σχολές να δηλώσουν για το Muay Thai ,συμμετοχή αποστέλλοντας 
  E-Mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση olympicgames@ath.forthnet.gr με τα παρακάτω στοιχεία:


Σύλλογος/Σχολή/Εταιρεία:
Ηλικία :
Φύλλο :
Αγωνιστική Εμπειρία :
Κατηγορία Κιλών :
Στοιχεία επικοινωνίας , Τηλέφωνο , e-mail.


   Στεiλτε σύντομα την συμμετοχή σας,αξίζει.!

Πανελλήνιο συμβούλιο της Γαλλικής Πυγμαχίας

03/10/2016

  Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο μας Γρηγόρη(Άκη) Κατωπόδη και τον αντιδήμαρχο κύριο Δημήτριο Κόκκαλη, για την ευγενική παραχώρηση τού συνεδριακού χώρου!
  18 αθλητικά σωματεία από όλη την Ελλάδα, παρευρέθησαν στο Πανελλήνιο συμβούλιο της Γαλλικής Πυγμαχίας, ενώ είχαν προσκληθεί 50!
  Ευχαριστώ προσωπικά τον Πρόεδρο της Γαλλικής πυγμαχίας κύριο Χρήστο Κάκο για την συνεργασία, τον αρχίατρο και γενικό γραμματέα της Ομοσπονδίας Μούαι Αλέξανδρο Στροφύλα, τα μέλη της διοίκησης του SAVATE, καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους και αξιόλογους παλιούς συνοδοιπόρους, που έχουν ανεξίτηλη και αναμφισβήτητη ιστορία σε αυτόν τον μακρύ δρόμο των μαχητικών τεχνών!
  Ευχαριστώ ιδιαίτερα τα νέα μέλη, που θα εμπιστευτούν και θα υπερασπιστούν τις αγνές και καθαρές προσπάθειες της αναγνώρισης και της προώθησης αθλημάτων, που έχουν μέγιστη αξία παγκοσμίως κακοποιημένα και αποτυχώς επί σχεδίων ευνουχισμένα από παράγοντες οι οποίοι ειναι σκόπιμα εξολοθρευτές το πνεύματος και της ιδέας!

  - κ.Βαγγέλης Ξανθάκης ( Προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάι ).

.

.

Breaking News !

15/7/2016

  Μετά την κοινοποίηση που έγινε σήμερα στην Ελληνική Ομοσπονδία Muay απο την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, ενημερωθήκαμε σχετικά με την απόφαση της ΓΓΑ ότι στην Ομοσπονδία του Kick Boxing (POK) δεν περιλαμβάνεται το άθλημα του Muay Thai.

  Εκτός του ότι είναι πασιφανές πλέον ότι για άλλη μία φορά είχαμε ορθώς ενημερώσει και αγωνιστεί, ώστε να καθιερωθεί, όπως έπρεπε, ότι το Muay Thai δεν είναι κλάδος άθλησης, όπως υποστηριζόταν στο πλαίσιο του σε ισχύ αθλητικού νόμου, αλλά άθλημα, αποδείχθηκε επιπλέον ότι η Ομοσπονδία του Kick Boxing χειρίστηκε το θέμα του Muay Thai παράνομα και κατα συρροή με σκοπό να ικανοποιήσει τους γνωστούς σκοπούς της σε βάρος των αθλητών, τους οποίους επίσης χρησιμοποίησε κατά το δοκούν.

  Απο τα ανωτέρω συνάγεται ότι, δια της Γενικής Γραμματέιας Αθλητισμού, η Ομοσπονδία του Kick Boxing παράνομα χρησιμοποίησε το Muay Thai, οπότε καλό θα είναι να λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους οι αθλητές που θα επιλέξουν να προπονηθούν σε οποιαδήποτε σχολή Kick Boxing εάν η σχολή της επιλογής τους λειτουργεί τόσο ηθικά όσο και σύμφωνα με το αθλητικό πνεύμα της εποχής, κάτι για το οποίο έχουμε πολλές φορές ενημερώσει το αθλητικό κοινό που εμπιστεύεται τις αγνές και απόλυτα σύμφωνα με την ηθική του αθλητισμού προθέσεις μας.

   Με εκτίμηση,

Ο Προέδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μουάι(Ε.Ο.Μ)

  (Grand Master Kru) Ξανθάκης Ευάγγελος

Ιδιαίτερα μαθήματα Wing Chun

14/7/2016

  O κ.Βαγγέλης Ξανθάκης που είναι Grand Master Kru στο Μουάι Ται και Sifu (Master) στο Kung Fu αποφάσισε μετά απο πολλά χρόνια να ξεκινήσει πάλι μαθήματα Wing Chun αλλα ιδιαίτερα αυτήν την φορά.

  Άμα ενδιάφερεστε, μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μας στο +306974803512.

  

AMARIT MUAY WARRIOR INSTITUTE : BOARD OF DIRECTOR

28/6/16

 

  Ύστερα από την προαγωγή μου στο βαθμό του Grand Master Kru Muay από τον Grand Master Borommakru και ιδρυτή του Amarit 
Mr. Deycha Nittayaros και την τοποθέτησή σε νέα θέση, ως DIRECTOR OF RULES AND REGULATIONS για το "ΑMARIT" ,αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου προσωπικά στον ίδιο για την αναγνώριση μου, αλλά και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου σεβόμενος την πορεία μου!
  Θεωρώ πλέον ότι πραγματοποίησα τον στόχο μου για το ανώτερο αξίωμα που θα ήθελε να αποκτήσει κάποιος πραγματικά, ως ένδειξη της μέγιστης ανταμοιβής για το άθλημα.
Μετά από 43 χρόνια στις πολεμικές Τέχνες, και ξεκινάω πάλι ως απλός μαθητής στον δικό μου κύκλο, στο δικό μου πέρασμα!
Νοιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που και η Ελλάδα απέκτησε επίσημα Grand Master για τις Ταιλανδέζικες Πολεμικές Τέχνες, πιστοποιημένο από την Ταϊλάνδη, την μητέρα του MUAY.
  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια μου,στους δασκάλους, στους μαθητές μου, και στους φίλους μου που βοήθησαν να φτάσω εδώ!


  G.M.Kru Vangelis Ioannis Xanthakis 28/6/2016 Athens/Greece

Σεμιναριο Amarit - 25 & 26 Ιουνιου 2016

27/6/16

Oλοκληρώθηκε με επιτυχία το σεμινάριο Amarit στην Ακαδημια Muay Thai και Εδρα της Ελληνικης ομοσπονδιας Muay στον Βύρωνα στις 25 & 26 Ιουνίου 2016 . 

1ο Amarit Warrior European Congress ( Greece, Athens )

26/6/16

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο μας Κύριο Γρηγόρη Κατωπόδη για την φιλοξενία του 1st European Amarit Congress 2016 στο Δήμο του Βύρωνα, την αυτού Εξοχώτης Πρέσβη Της Ταιλάνδης Η.Ε.Joompol Manaschuang για την υποστήριξη, την Ostracon,το Salamat με τους Φώτη & Στέλιο Βλάχο, καθώς τον Grand Master GM Deycha, τον kru Αθανασοπουλος Δημητρης, όλα τα επίσημα μέλη του ΑΜΑRΙΤ από το εξωτερικό, τα μέλη τα οποία μας τίμησαν με την παρουσία τους, την Ελληνική Ομοσπονδία Μουάι, το Εθνικό Ίδρυμα Πολιτισμού, καθώς και τον αγαπητό 

Nikolas Koukoulakis, ο οποίος μοιράστηκε μαζί μας την εμπειρία του, αλλά και την αγάπη του για το Muay Thai.
  Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για το αποτέλεσμα , γιατί τώρα όλοι ξέρουν για την πορεία αλλά και για την διαφορετικότητα αυτής της παγκόσμιας οικογένειας.
  The meeting is open for all Greek Trainer or kru!
ΑΜΑRIT IS ONLY ONE!
AMARIT=RESPECT!

Iron Challenge 2016

25/6/16

   Σήμερα ο Μανώλης Συγγελάκης στάθηκε άτυχος στο να κερδίσει τον αγώνα του.
Έίχε ελαφρύ τραυματισμό όπου τελικά δεν μπορούσε να συνεχίσει και έτσι στον δεύτερο γύρο διακόπηκε ο αγώνας.
   Παρόλα αυτά ο Μανώλης είναι ένας σοβαρός αθλητής του Savage Camp και πρωταθλητής ο οποίος συνεχίζει δυναμικά την πορεία του και θα είναι έτοιμος από την νέα σαιζόν να αντιμετωπίσει νέες και ποιο δυνατές προκλήσεις.
   Συγχαρητήρια στον Μανώλη και σε όλα τα παιδιά που ήταν δίπλα του.

16ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ W.M.F.

28/12/15

   Από επιτυχία στέφθηκε το 16 Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στο κλειστό “Εργάνης” στον Βύρωνα. Ο κόσμος έδωσε δυναμικό παρών και στήριξε τις προσπάθειες όλων των αθλητών, ενώ ο Αθλητικός Σύλλογος “Παναθήναια” κατάφερε να κερδίσει 1 χρυσό, 2 αργυρά και 3 χάλκινα μετάλλια.

 

   Παράλληλα, στον πρώτο αγώνα για τη μία, από τις τρεις παγκόσμιες ζώνες, της κατηγορίας LightHeavyweight (79 κιλά), ο Ιωάννης Βάθης ήταν ο μεγάλος νικητής, σε βάρος του Σταύρου Γιανσικλίδη. Αμφότεροι, ανήκουν πλέον στην παγκόσμια οικογένεια της IPMTA.

 

   Δυστυχώς, όμως, δεν έλειψαν και τα μελανά σημεία της βραδιάς. Αυτό γιατί, στην κατηγορία Super Lightweight (63 κιλά), ο Βίταλιτς Μαϊμπορόντα είχε διαφορετικά κιλά από τον αντίπαλο του,Αλέξανδρου Βλάχου, ενώ στον γυναικείο αγώνα, ο προπονητής της Έφης Παντελίδου, αρνήθηκε τη συμμετοχή της αθλήτριας του (κάτι που εναπόκειται αντίθετα των κανονισμών της IPMTA), κόντρα στηνΦανή Πελούμπη, στην κατηγορία Bantamweight (53 κιλά). Ως αποτέλεσμα, και οι δύο αγώνες ακυρώθηκαν, ύστερα από μεγάλη καθυστέρηση.

Oλοκληρώθηκε το σεμινάριο Amarit με τον Grand Master.Deycha Nittayaros and Kru.Luca Magliocchetti

21/11/15

KRU DAY 2015 !

1/11/15

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά, το ''KRU DAY'' με μεγάλη επιτυχία.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ MUAY THAI Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

13/7/15

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ MASTER ACADEMY, πιστοποιημένο από τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π) με Κωδικό Πιστοποίησης 2000083, σε συνεργασία με το ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ διοργανώνει πρόγραμμα εκπαίδευσης Σχολή Προπονητών MUAY THAI με τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 

Διάρκεια: 

205 ώρες (125 ώρες θεωρία και 80 ώρες πρακτική) 

 

Κατηγορίες συμμετεχόντων που γίνονται δεκτοί στο πρόγραμμα: 
Ενήλικες και των δύο φύλλων: 
Α. Συμμετέχοντες – Επιτυχόντες της Σχολής Προπονητών κάτω των 22 ετών θα λαμβάνουν δίπλωμα βοηθού προπονητή, 

Β. Ενασχόληση με το άθλημα επιλογής κατ’ ελάχιστον 5 έτη ή βεβαίωση από το σύλλογο ότι ο/η ενδιαφερόμενος/η ασκεί και καθήκοντα βοηθού προπονητή. Για συμμετέχοντες εκτός του Ε.Ι.Π. βεβαίωση από τον σύλλογο του ή έγγραφη πρόταση από προπονητή της Ομοσπονδίας ή υπεύθυνη δήλωση του ιδίου ότι πληροί τις προϋποθέσεις.

 

Ημερομηνία έναρξης σχολείου: Σάββατο 18/07/2015 
Ημερομηνία λήξης σχολείου: Κυριακή 27/03/2016 

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ! 

 

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣτηλ.2109756176-6974803512 / email: nfc_athens@yahoo.gr
 

Παναθήναι 2015 !

24/6/15

Το σάββατο 27 και κυριακή 28 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθούν για άλλη μια φορά στο θεάτρο βράχων ''ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ''.

Οι πόρτες ανοίγουν 18:00 .

Η τιμή του εισητηρίου είναι 15€.

 

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ RONNIE GREEN(machine gun) στις 27,28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ

February 4,2015

Σεμινάριο στην Ελλάδα με ένα θρύλο του Muay Thai και του Kick Boxing!

 

   ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΩΡΑ :

στο 6974803512 για συμμετοχές!

 

RONNIE GREEN (MACHINE GUN)

 

  Βρετανός πυγμάχος Ταϊλάνδης, Ronnie Green αναγνωρίστηκε ως ένας από τους κορυφαίους ευρωπαϊκά μαχητές της εποχής του, αφού αγωνίστηκε σε όλο τον κόσμο τόσο στο Kick Boxing και στο Muay Thai.

  Είχε αγωνιστεί ενάντια σε πολλoύς τρομερούς μαχητές από την Ταϊλανδη. Είχε ένα τεράστιο roundhouse λάκτισμα όπου είχε καταφέρει να χτυπήσει πιο γρήγορα από ό,τι ο αντίπαλός του θα βαρούσε λίγες γροθιές, δίνοντάς του το όνομα «πολυβόλο».Ο Ronnie έγινε πέντε φορές πρωταθλητής Muay Thai.

ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ-ΚΡΙΤΩΝ MUAY THAI 13-14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

november 20, 2014

Η Εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί από το Εθνικό Ίδρυμα Πολιτισμού σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Διαφύλαξης και Διάδοσης Ταϊλανδέζικης Πολιτιστικής κληρονομιάς σύγχρονου και αρχαίου Muay Thai, και με την επίσημη και αποκλειστική αναγνώριση και πιστοποίηση της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Muay Thai.

   ΔΙΠΛΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ
1.Δίπλωμα από το Εθνικό ίδρυμα Πολιτισμού αναγνωρισμένο από από το τμήμα Ταυλανδέζικης κουλτούρας του Ηνωμένου βασιλείου της Αγγλίας, και του τμήματος διατήρησης κουλτούρας της Ταϋλάνδης!
2.Δίπλωμα από την Ελληνική Ομοσπονδία Διαφύλαξης και Διάδοσης Ταϊλανδέζικης Πολιτιστικής κληρονομιάς σύγχρονου και αρχαίου Muay Thai με την επίσημη και αποκλειστική αναγνώριση και πιστοποίηση της Παγκόσμιας και Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Muay Thai.

 

Για Πληροφορίες και Εγγραφές μιλήστε με τον Μάρκο Νικολακόπουλο στο 210-9756176 - 6978867256 ή αν θέλετε στείλτε μας μήνυμα στο nfc_athens@yahoo.com όμως θυμηθείτε να μας γράψετε και το κινητό σας τηλέφωνο!

KRU DAY 2014

November 1, 2014

Πραγματοποιήθηκε για άλλη μια φορά, το ''KRU DAY'' με μεγάλη επιτυχία.

Ελληνική Ομοσπονδία: «Απαιτούμε την άμεση παραίτηση από κάθε είδους προσπάθεια διαπόμπευσης και κακολογίας»

October 31, 2014

Πραγματοποιήθηκαν τα Παναθήναια γιά άλλη μια φορά στις 4 οκτωβρίου

October 5, 2014

Το Σάββατο 4 Οκτωβρίου κάτω από τη σκιά του Θεάτρου Βράχων στον Βύρωνα, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα του Μουάι Τάι με την παρουσία υψηλόβαθμων αξιωματούχων, προσωπικοτήτων της Ταϊλάνδης, δίνοντας ένα ειδικό βάρος στην διοργάνωση.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΖΩΝΗ WKU ΣΤΟ MUAY THAI

october 3,2014

Ο εκπρόσωπος της WKU στην Ελλάδα Στέλιος Πολίτης και ο εκπρόσωπος της WΜF και πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας ερασιτεχνικού Μουάι Τάι Βαγγέλης Ξανθάκης, με κοινή τους ανακοίνωση έδωσαν το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους!

 

  Στη διοργάνωση του 15ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μουάι Τάι Παναθήναια 2014, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, επαγγελματικός τίτλος WKU στο Μουάι Τάι, στα 69,5κιλά. Τη ζώνη θα διεκδικήσουν οι αθλητές Παπαϊωάννου Χρήστος και Διαμαντής Στέφανος.

 

  Ο Στ. Πολίτης ευχαρίστησε δημόσια τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας ερασιτεχνικού Μουάι Τάι Βαγγέλη Ξανθάκη για τη συνεργασία, και ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι και επιτηρητής του αγώνα, εκ μέρους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WKU.

 

  Στη διοργάνωση του Σαββάτου που θα γίνει στο Βύρωνα, στο Θέατρο Βράχων, θα υπάρχουν 15 επιλεγμένα ζευγάρια ημιτελικών αλλά και τελικών αγώνων που έχουν προκύψει από μία σειρά προκριματικών αγώνων μέσα από διασυλλογικές διοργανώσεις. Εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι βάρος ιδιαίτερη έχει ρίξει η Ομοσπονδία και στο Πολιτιστικό με ενδιάμεσα μουσικά σχήματα, καθώς έχει ανεπτυγμένη ευαισθησία στο πάντρεμα αθλητισμού και πολιτισμού.

 

 

Εξαιρετική παρουσία στο Βουκουρέστι με κατάκτηση ζώνης από την ελληνική αποστολή

September 28, 2014

 

Με οκτώ μετάλλια και μια ζώνη επιστρέφει η Ελλάδα από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μουάι Τάι EMC-WMF που διεξήχθη στο Βουκουρέστι.

   Η Εθνική μας Ομάδα πρόσθεσε στην τροπαιοθήκη της δύο χρυσά,δυο αργυρά και τέσσερα χάλκινα με την Φανή Πελούμπη (Blue Dragons) να κατακτά το ένα χρυσό και την ζώνη E M C στο Pro Amateur κερδίζοντας την Ρωσίδα αντίπαλό της.

   Πολλά συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή που μας έκανε περήφανους για άλλη μια φορά.

 

 

Πανευρωπαικό W.M.F.

September 23, 2014

Στις 18 Σεπτεμβρίου αναχώρησε η Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα W.M.F. του Μουάι Τάι που διεξάγεται στο Βουκουρέστι από της 19 έως και 28 Σεπτεμβρίου.

Το Πρωτάθλημα γίνεται υπό την αιγίδα της παγκόσμιας Ομοσπονδίας του αθλήματος W.M.F. που είναι και η μόνη επίσημη και νόμιμη για το κράτος της Ταϊλάνδης, μετά την ένωση των ομοσπονδιών I.A.M.T.F. και I.F.M.A που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, καθώς και της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας E.M.C.

   Την αποστολή απαρτίζουν οι Φανή Πελούμπη που θα αγωνιστεί τις επόμενες ημέρες σε pro amateur, Στυλιανός Βλάχος, Ιωάννης Βάθης, Ανδρέας Μπιμπάι, Ανδρέας Κουλάλης και Στέφανος Διαμάντης.

   Δύο αγώνες μέχρι τώρα για τους έλληνες με μία νίκη και μία ήττα απολογισμό.

Στις 21 Σεπτεμβρίου στους πέντε αγώνες που έγιναν στο άνοιγμα, ο τέταρτος αγώνας επεφύλαξε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα με τον Γιάννη Βάθη να επικρατεί του Κύπριου Αλέξανδρου Φωτεινού. Σήμερα 23 στις 8 το βράδυ ο Γιάννης συνεχίζει με αντίπαλο αθλητή από την Βουλγαρία.

   Χτες 22 Σεπτεμβρίου ο έφηβος Ανδρέας Μπιμπάι στα -75κ. έκανε ότι μπορούσε καλύτερο απέναντι στον Ισπανό Μοχάμεντ Πετίτ, αλλά η διαφορά ηλικίας των δύο αθλητών υπήρξε καθοριστική δίνοντας τη νίκη στον Ισπανό.

παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai W.M.F. στην Ταϊλάνδη

June 6, 2014

Η αυτού Εξοχότης της βασιλικής πρεσβείας της Ταϊλάνδης นาย จุมพล มนัสช่วง
MR. JOOMPOL MANASCHUANG κάλεσε στην πρεσβεία τους 'Ελληνες Παγκόσμιους πρωταθλητές που έφεραν 2 χρυσά και 3 χάλκινα μετάλλια στην Ελλάδα από το παγκόσμιο πρωτάθλημα Muay Thai της παγκόσμιας ομοσπονδίας (W.M.F.)που έγινε στην Ταϊλάνδη,και έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και προσωπικά σε μένα σε τηλεφωνική προσωπική συνομιλία που είχαμε.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ 12 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

January 4,2014

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ MUAY THAI (4 ΩΡΕΣ) ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

November 16,2013

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ MUAY CHAIYA ΑΠΟ 26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

October 2,2013

Please reload

1/1